M365 display doesn't work correctly

blackstone
Posts: 2
Joined: Fri Feb 26, 2021 11:13 am

M365 display doesn't work correctly

Postby blackstone Fri Feb 26, 2021 11:25 am

Dear,

I bought a used scooter M365. Seems that the previous owner replaced the original display with the one from PRO.
When I turn on the scooter I see on display only 0 km/h / D / and a blinking Bluetooth icon. I don't see the battery indicator. If I double press the power button the mode is not changing - it is always on D. As well during the drive speedometer doesn't work - it is always 0.
Unfortunately, the previous owner doesn't respond to my questions anymore...
Can I fix this somehow? Do I need a new display, or can I solve that somehow with upgrading/downgrading the firmware? The current firmware is 1.7.1.
Thank you for any help.

BR, Tadej
tidings
Posts: 4
Joined: Sat Feb 27, 2021 7:55 am

Re: M365 display doesn't work correctly

Postby tidings Sat Feb 27, 2021 8:11 am

Dear,

Sounds like chinese bootloader. You might need to flash the ble with st-link - e.g. get the dongle and download problerec from here - http://xiaoscooter.site/en/

Connect cables as indicated in docs. +5V goes to the yellow one. Once done, you'll be able to downgrade esc from 1.7.1 using downg
blackstone
Posts: 2
Joined: Fri Feb 26, 2021 11:13 am

Re: M365 display doesn't work correctly

Postby blackstone Sat Feb 27, 2021 8:53 am

Hello

Huh, that sounds complicated. :)
I don't think I am capable to do that by myself.
But thank you for the info.

BR

Return to “Xiaomi Scooters”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest